Zátorský a Tlkanec v Debrecíne do semifinále

NETKY.SK • 6 Február 2015, 07:59 • 2 min
Zátorský a Tlkanec v Debrecíne do semifinále

DEBRECÍN - Slovenskí reprezentanti v boxe sa z 59. ročníka medzinárodného turnaja "Bocskai Cup" v maďarskom Debrecíne (4. - 7. 2.) vrátia domov rovnako ako vlani s dvoma medailovými umiestneniami.

slovakia

left justify in out

Michal Zátorský (ŠKP Bratislava) zdolal vo štvrtkovom štvrťfinále v kategórii do 60 kg Abudureyima Maimaitiho z Číny a Erik Tlkanec (1. Bratislavská boxerňa) zvíťazil do 91 kg nad Fínom Tomim Honkom tiež na body. Obaja Slováci sa prebojovali do piatkového semifinále a zabezpečili si minimálne tretiu priečku. Zátorského protivníkom v dueli o účasť vo finále bude Ukrajinec Tymur Beliak, Tlkanec si zmeria sily s Chorvátom Josipom Filipim, nad ktorým vlani v semifinále uspel a v Debrecíne napokon skončil druhý.

 

Tesne pred medailovými bránami skončili vo štvrtok dvaja slovenskí pästiari. Držiteľ bronzu z minulého roka Viliam Tankó (KO Box Club Galanta) podľahol v kategórii do 56 kg Yehiovi Heshamovi z Egypta tesne 1:2 na body a nad sily Jána Džanaja (BC Dubnica) vo štvrťfinále do 81 kg bol domáci boxer Péter Nagy (0:3 na body). 

 

Na turnaji "Bocskai Cup" v Debrecíne štartujú pästiari z 21 krajín. Informácie prinieslo oficiálne konto Slovenskej boxerskej federácie (SBF) na Facebooku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies