Zatknutých pre dymovnicu prepustili na kauciu

NETKY.SK • 21 Október 2013, 18:01 • 2 min
Zatknutých pre dymovnicu prepustili na kauciu

LONDÝN - Dvoch mužov zatknutých za hodenie dymovnice na asistenta rozhodcu v nedeľňajšom súboji najvyššej anglickej futbalovej súťaže medzi Aston Villou a Tottenhamom (0:2) prepustili na kauciu. Oznámila to polícia vo svojom pondelkovom vyhlásení.

slovakia

left justify in out

Dvoch mužov vo veku 25 a 47 rokov zatkli po tom, čo asistenta rozhodcu Davida Bryana zasiahla do chrbta dymovnica hodená z tribúny štadióna vo Villa Parku. Polícia z West Midlandu informovala, že obaja zatknutí sú už na slobode, ale budú k dispozícii pre ďalšie vyšetrovanie. Incident sa udial krátko po tom, čo hosťujúci reprezentant Andros Townsend v 31. min otvoril skóre zápasu. Rozhodca Bryan vyviazol z nepríjemnej situácie bez zranenia a mohol pokračovať v zápase. Futbalová asociácia (FA) upozornila, že prípad sa zďaleka nekončí a momentálne sa čaká na report hlavného rozhodcu Phila Dowda. Až potom sa prijmú ďalšie opatrenia.

"Počkáme si na oficiálnu správu a potom budeme konať. Takéto incidenty sú neprijateľné a musia byť potrestané. Presvedčili sme sa, aké je nebezpečné zaobchádzať s pyrotechnikou na futbalových štadiónoch," skonštatoval hovorca FA. Tréner Tottenhamu Andre Villas-Boas odsúdil celú situáciu so slovami: "Verím, že prijmeme také opatrenia, aby sme sa v budúcnosti vyhli podobným situáciám. Nemajú totiž miesto vo futbale," uviedol portugalský kouč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies