Zatkli ženu, ktorá prenasledovala Chrisa Cornella

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 13:19 • 2 min
Zatkli ženu, ktorá prenasledovala Chrisa Cornella

BRATISLAVA - Krátko pred začiatkom stredajšieho koncertu amerického speváka Chrisa Cornella v Louisville v štáte Kentucky zatkli istú Jessicu Robbins, ktorá 51-ročného interpreta v minulosti prenasledovala.

slovakia

left justify in out

Ženu zadržali, keď sa snažila dostať do divadla The Louisville Palace, kde sa koncert konal. Frontman kapely Soundgarden aj napriek tomuto incidentu vystúpenie absolvoval podľa plánu.


Robbins zatkli za prenasledovanie Cornella už v roku 2014 po tom, ako ho obťažovala na internete. Hudobník a jeho manželka Vicky Karayiannis vtedy radšej odhlásili svoje deti Toni a Christophera z verejných škôl v New Yorku, pretože sa báli o ich bezpečnosť. Cornell okrem toho vyhlásil, že Robbins sa dostala do ich domu v Miami. Ženu vtedy prepustili na kauciu 50-tisíc dolárov, pričom súd jej zakázal chodiť na internet a nariadil nosiť elektronický náramok na nohe. Ten sa jej však nedávno podarilo odstrániť, a tak po nej začala pátrať polícia. Upozornili na ňu aj organizátorov jednotlivých Cornellových koncertov v rámci jeho aktuálneho turné.


Chris Cornell, vlastným menom Christopher John Boyle, je známy najmä ako spevák a gitarista spomínanej skupiny Soundgarden, s ktorou dosiaľ vydal šesť štúdioviek. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Euphoria Morning, po ktorom nasledovali nahrávky Carry On (2007), Scream (2009) a Higher Truth (2015).

 

Okrem toho má na konte napríklad aj živú nahrávku Songbook (2011). S formáciou Audioslave, ktorá fungovala v období 2001 až 2007, zas ponúkol albumy Audioslave (2002), Out Of Exile (2005) a Revelations (2006). S už nefungujúcou kapelou Temple of the Dog vydal v roku 1991 jediný, eponymný album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona