Zatkli vyše 4-tisíc ľudí pre nelegálne stávkovanie počas ME

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 11:03 • 2 min
Zatkli vyše 4-tisíc ľudí pre nelegálne stávkovanie počas ME

BANGKOK - Interpol zatkol viac ako 4100 ľudí a skonfiškoval 13,6 milióna dolárov v dôsledku nelegálneho stávkovania počas nedávno skončených futbalových majstrovstiev Európy vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Polícia prehľadala takmer 4000 ilegálnych hazardných miestností v Ázii a Európe vrátane Číny, Singapuru, Francúzska a Talianska. Dve operácie v Thajsku sa zamerali na organizované kriminálne siete a nadnárodné siete v Ázii, ktoré stáli za nezákonnými webovými stránkami a online podvodmi. V Thajsku odstavili tri stránky s prevádzkovaním hazardu prostredníctvom internetu, v Malajzii zatkli 15 ľudí pre podvody s platobnými kartami.

 

"Ilegálne stávkovanie generuje obrovské zisky pre siete organizovaného zločinu, ktoré sú často napojené na korupciu, obchodovanie s ľuďmi a pranie peňazí," povedal šéf Interpolu pre protikorupčnú a finančnú kriminálnu jednotku Jim Anderson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies