Zatkli skupinu predávajúcu mladé dievčatá

NETKY.SK • 22 Marec 2012, 15:08 • 2 min
Zatkli skupinu predávajúcu mladé dievčatá

Zatkli skupinu predávajúcu mladé dievčatá - Zo zahraničia Polícia britského mesta Oxford zatkla viac ako desať mužov, podozrivých zo znásilnenia a kupčenia s dievčatami vo veku 11 až 16 rokov. Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

img

Polícia britského mesta Oxford zatkla viac ako desať mužov, podozrivých zo znásilnenia a kupčenia s dievčatami vo veku 11 až 16 rokov. Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP. Zatknutia sa uskutočnili v rámci policajnej operácie zameranej proti trestným činom vykorisťovania detí. Podozrivé osoby sú vo veku 21 až 37 rokov. Predajom mladých dievčat na sex sa zaoberala organizovaná skupina, uviedol policajný riaditeľ Rob Mason. Podľa jeho slov sa podarilo zistiť aj množstvo podozrivých zákazníkov. K zneužívaniu dievčat malo dochádzať šesť rokov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona