Zatkli novinára zo Sunu podozrivého z kradnutia počítačového materiálu

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 07:04 • 2 min
Zatkli novinára zo Sunu podozrivého z kradnutia počítačového materiálu

Zatkli novinára zo Sunu podozrivého z kradnutia počítačového materiálu - Krimi Britská polícia, zaoberajúca sa nelegálnym vnikaním do počítačov, dnes zatkla novinára z bulvárneho denníka Sun. Muža zadržali v jeho dome v severnej časti Londýna na základe p

slovakia

left justify in out

img

Britská polícia, zaoberajúca sa nelegálnym vnikaním do počítačov, dnes zatkla novinára z bulvárneho denníka Sun.
      Muža zadržali v jeho dome v severnej časti Londýna na základe podozrenia, že narába s ukradnutým počítačovým materiálom a vzali ho na výsluch na policajnú stanicu.
      Mediálna spoločnosť Ruperta Murdocha News International potvrdila, že 35-ročný podozrivý je novinárom denníka Sun. Ide už o siedmeho podozrivého, zadržaného v rámci operácie Tuleta, ktorá preveruje obvinenia z vnikania novinárov do počítačových systémov, aby tam kradli informácie.
      Operácie Tuleta je jedným z troch naraz prebiehajúcich policajných vyšetrovaní, ktoré sa začali v súvislosti so škandálom vnikania do schránok mobilných telefónov, čo otriaslo Britániou.
      Doteraz bolo v Británii zatknutých 24 ľudí v rámci vyšetrovania hackerského škandálu a 41 v rámci vyšetrovania údajných úplatkov štátnym orgánom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies