Zatkli muža podozrivého v prípade útoku na americký konzulát v Líbyi

NETKY.SK • 25 Október 2012, 07:14 • 2 min
Zatkli muža podozrivého v prípade útoku na americký konzulát v Líbyi

Zatkli muža podozrivého v prípade útoku na americký konzulát v Líbyi - Krimi 28-ročný Tunisan v tejto chvíli sedí vo väzení. Americké ministerstvo zahraničných vecí sa k prípadu zatiaľ nevyjadrilo.

slovakia

left justify in out

img

28-ročný Tunisan v tejto chvíli sedí vo väzení. Americké ministerstvo zahraničných vecí sa k prípadu zatiaľ nevyjadrilo.

Tuniská vláda dnes potvrdila zatknutie 28-ročného Tunisana, ktorý bol údajne zapojený do prípadu útoku na americký konzulát v Líbyi.

Hovorca tuniského ministra vnútra pre tlačovú agentúru AP povedal, že zadržaný muž sa nachádza vo väzení v Tunise a jeho prípad je "v rukách spravodlivosti". Bližšie podrobnosti neuviedol.

Americké ministerstvo zahraničných vecí zatknutie nekomentovalo. Začiatkom tohto mesiaca americký minister obrany Leon Panetta povedal, že Spojené štáty sa zaoberajú prípadom dvoch Tunisanov, zatknutých v Turecku.

Muži boli údajne zapojení do útokov na konzulát v Líbyi, ku ktorým došlo minulý mesiac. Pri útoku v Benghází z 11. septembra zahynul americký veľvyslanec J. Christopher Stevens a traja ďalší Američania.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies