Zatkli muža, ktorý do autobusu v Tel Avive umiestnil bombu

NETKY.SK • 23 November 2012, 08:01 • 2 min
Zatkli muža, ktorý do autobusu v Tel Avive umiestnil bombu

Zatkli muža, ktorý do autobusu v Tel Avive umiestnil bombu - Krimi Bezpečnostné zložky v Izraeli zatkli izraelského Araba - príslušníka Hamasu - za bombový útok na autobus v Tel Avive, oznámila dnes hovorkyňa izraelskej armády. Pri stredajšom výbuchu auto

slovakia

left justify in out

img

Bezpečnostné zložky v Izraeli zatkli izraelského Araba - príslušníka Hamasu - za bombový útok na autobus v Tel Avive, oznámila dnes hovorkyňa izraelskej armády.

Pri stredajšom výbuchu autobusu utrpelo zranenia 27 ľudí. K explózii, ktorá ohrozila snahy o prímerie medzi Izraelom a Hamasom v pásme Gazy, došlo neďaleko sídla izraelských bezpečnostných síl.

Hovorkyňa izraelskej armády Avital Leibovichová na sociálnej siete Twitter oznámila, že zadržali muža, ktorý bombu do autobusu umiestnil. Identifikovali ho ako izraelského Araba z dediny Tajba na Západnom brehu, uviedla tlačová agentúra AP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona