Zatkli matku, ktorá zabila svoje tri deti

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 14:22 • 2 min
Zatkli matku, ktorá zabila svoje tri deti

PRAHA - Česká polícia v piatok uviedla, že zatkla ženu, ktorá je podozrivá zo zabitia svojich troch novonarodených detí.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa polície Petra Vedrová v piatok povedala, že žena sa priznala k zabitiu dievčatka narodeného v máji a dvojičiek v roku 2012. K odhalenie prípadu prispel gynekológ. Žena bola u neho v tehotenstve na kontrole, keď prišla po pôrode uviedla, že dieťa zomrelo v nemocnici. Lekár mal pochybnosti, a tak zavolal políciu, ktorá prehľadala vo štvrtok pivnicu domu v dedine Vlasatice na juhovýchode krajiny, kde našla telíčka troch detí. Žena polícii tvrdila, že manžel o jej tehotenstve nevedel, lebo ho tajila. V dome žili ešte dve staršie deti.

Podľa polície pravdepodobným dôvodom hrozných činov boli finančné problémy rodiny. V prípade uznania viny hrozí žene doživotný trest. Polícia odmietla zatiaľ viac o veci informovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies