Zatkli manžela šéfky Snemovne reprezentantov USA Nancy Pelosiovej

NETKY.SK • 30 Máj 2022, 21:42 • 2 min
Zatkli manžela šéfky Snemovne reprezentantov USA Nancy Pelosiovej

NAPA - Polícia amerického štátu Kalifornia v pondelok informovala, že k zadržaniu Paula Pelosiho došlo počas uplynulého víkendu po tom, ako do jeho vozidla Porsche narazilo iné vozidlo.

slovakia

left justify in out

Manžela predsedníčky americkej Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovej zatkli pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu.

 

 

Incident sa odohral vo vinárskej oblasti na severe Kalifornie, uviedli tamojšie úrady podľa agentúry AP. Podľa správy zverejnenej na webe úradu šerifa 82-ročného Paula Pelosiho zadržali v sobotu krátko pred polnocou v okrese Napa po tom, ako do jeho auta narazilo SUV na križovatke pri meste Yountville.

 

Prečítajte si tiež: V bratislavskej škole nahlásili bombu!

 

Nikto neutrpel zranenie. Vodiča džípu polícia nezatkla. Pelosi by mohol čeliť obvineniam za viacero priestupkov vrátane jazdy pod vplyvom alkoholu a jazdy s hladinou alkoholu v krvi 0,08 alebo vyššou, uviedli v policajnej zápisnici.

 

img

 

Pelosiho v nedeľu prepustili na kauciu 5 000 dolárov. 

 

Drew Hammill, hovorca Nancy Pelosiovej, pre agentúru Associated Press uviedol, že predsedníčka Snemovne reprezentantov sa nebude k tejto súkromnej záležitosti vyjadrovať. Agentúra AP dodala, že Paul a Nancy Pelosiovci sú manželmi od roku 1963.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies