Zatkli jedného z mužov, ktorí pobodali členov tímu Nicki Minaj

NETKY.SK • 25 Február 2015, 11:09 • 2 min
Zatkli jedného z mužov, ktorí pobodali členov tímu Nicki Minaj

PHILADELPHIA - Polícia v americkej Philadelphii zatkla v pondelok jedného z mužov, ktorí minulý týždeň v stredu pobodali dvoch členov koncertného štábu rapperky Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročného Piercea Boykina už obvinili z ťažkého ublíženia na zdraví a pokusu o vraždu 27-ročného Erica Parkera, ktorý útok prežil. O dva roky starší De'Von Pickett, ktorý bol manažérom pripravovaného rapperkinho turné, zraneniam podľahol. Po páchateľovi vraždy polícia ešte pátra.

 

K incidentu došlo v skorých ranných hodinách na parkovisku pred podnikom Che Bar & Grill, kde obaja napadnutí spolu s ďalšími kamarátmi dávali pozor, aby sa jedna z barmaniek, ktorá mala s Parkerom vzťah, dostala bezpečne k svojmu autu. V tom sa však k nej priblížila skupinka iných mužov a následne sa začala potýčka, pri ktorej Parker utrpel bodné zranenia na ľavej ruke a ľavom boku, zatiaľ čo Picketta bodli do trupu. Oboch mužov následne previezli do nemocnice, kde však Pickett krátko na to zomrel. Nemenovaný zdroj pre lokálnu televíziu WCAU uviedol, že spomínaná barmanka mala mať vzťah aj s jedným z útočníkov.

 

Tridsaťdvaročná Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii zaň získala platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Vlani v decembri predstavila nahrávku The Pinkprint. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a objavila sa v romantickej komédii Jedna za všetky (2014).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies