Zatkli hľadaného rumunského lekára: Podozrivý je z vražedného útoku!

NETKY.SK • 1 September 2016, 16:01 • 2 min
Zatkli hľadaného rumunského lekára: Podozrivý je z vražedného útoku!

BUDAPEŠŤ - Rumunského lekára, na ktorého dnes maďarské orgány vydali medzinárodný zatykač pre podozrenie zo stredajšieho vražedného útoku v maďarskej Nyíregyháze, zadržali v rumunskom meste Kluž.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra MTI s odvolaním sa na rumunskú komerčnú spravodajskú televíziu Digi 24.

 

Na 54-ročného občana Rumunska D. S., podozrivého zo streľby v tomto meste na severovýchode krajiny, vydal zatykač okresný súd v Nyíregyháze na základe podnetu maďarskej polície. Pri útoku na manželský pár zomrela v stredu popoludní 40-ročná žena a jej 49-ročný manžel utrpel ťažké zranenia.

Zraneného previezli do nemocnice v kritickom stave. Na mieste útoku v rodinnom dome boli v tom čase aj sedemročné dvojčatá, ktoré neboli zranené, avšak utrpeli šok.

 

Bulvárny denník Blikk uviedol, že Rumun pracoval v Sátoraljaújhelyi ako primár pľúcneho oddelenia, pričom zastrelená žena bola jeho kolegyňou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies