Zatkli herečku známu zo seriálu Tie roky sedemdesiate

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 09:42 • 2 min
Zatkli herečku známu zo seriálu Tie roky sedemdesiate

BRATISLAVA - Americkú herečku Lisu Robin Kelly zatkli pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. Príslušníkov kalifornskej diaľničnej polície podľa portálu TMZ v sobotu okolo 22:30 miestneho času upozornili na auto stojace na medzištátnej ceste pri Burbanku, ktoré blokuje jeden jazdný pruh.

slovakia

left justify in out

Keď dorazili na miesto, všimli si na rodáčke zo Southingtonu v štáte Connecticut známky intoxikácie a podrobili ju testu triezvosti. V tom vraj 43-ročná herečka, známa najmä ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana z komediálneho seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), úplne prepadla a tak ju zadržali. Podľa agentúry AP ju ale neskôr prepustili na kauciu päťtisíc dolárov (v prepočte zhruba 3800 eur).

Nejde pritom o jej prvé problémy so zákonom. V roku 2010 mala rovnako problémy s alkoholom za volantom, v apríli 2012 ju zadržali za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas a v novembri 2012 polícia zadržala ju i jej manžela Roberta Josepha Gilliama za napadnutie po tom, ako do ich domu v Charlotte v Severnej Karolíne privolali políciu pre rušenie pokoja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies