Zatkli amerického rappera Flavor Flava

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 09:32 • 2 min
Zatkli amerického rappera Flavor Flava

LOS ANGELES - Amerického rappera Flavor Flava zatkli vo štvrtok pre podozrenie za šoférovanie pod vplyvom omamných látok, držbu marihuany, otvorenú fľašu alkoholu v aute, riadenie vozidla bez platného technického a takisto vodičského preukazu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročného člena skupiny Public Enemy zastavila polícia v Nevade pôvodne pre rýchlu jazdu. Rapper šiel podľa hovorcu miestnej polície Loya Hixsona rýchlosťou 73 míľ za hodinu (117 kilometrov za hodinu) v zóne, kde je najvyššia povolená rýchlosť 45 míľ za hodinu (72 kilometrov za hodinu). Po zaplatení kaucie 7000 dolárov (v prepočte približne 6300 eur) ho prepustili na slobodu. Úrady však momentálne čakajú na výsledky testov na alkohol v krvi.


Flavor Flav, vlastným menom William Jonathan Drayton Jr., sa preslávil v spomínanej hip-hopovej skupine Public Enemy, ktorá vznikla v roku 1982. Medzi ich najúspešnejšie albumy patria It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (1988), Fear Of A Black Planet (1990) a Apocalypse 91... The Enemy Strikes Black (1991). Zatiaľ naposledy uviedli na trh nahrávku The Evil Empire Of Everything (2012). O rok ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Flavor Flav má na konte tiež eponymnú sólovku, známu aj pod názvom Hollywood (2006).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies