Zatkli 20 ľudí vyrábajúcich falošné doklady pre nelegálnych migrantov

NETKY.SK • 6 November 2017, 23:26 • 2 min
Zatkli 20 ľudí vyrábajúcich falošné doklady pre nelegálnych migrantov

ATÉNY - Grécka polícia rozbila veľkú kriminálnu sieť, ktorá predávala falošné doklady umožňujúce nelegálnym migrantom voľne cestovať a zdržiavať sa v Európe.

slovakia

left justify in out

Polícia v pondelok informovala, že minulý týždeň zatkla 20 ľudí v Aténach a okolí spojených s gangom, ktorý dostával objednávky z viacerých európskych krajín. Kľúčovou snahou gangu bolo podľa polície uľahčiť Albáncom cestovať z Grécka na falošné doklady do Británie.

V Aténach objavili štyri dielne, v ktorých členovia gangu mohli vyrábať veľmi kvalitné doklady a dodávať ich klientom v priebehu niekoľkých hodín po získaní objednávky. Polícia vo vyhlásení uviedla, že gang účtoval do 500 eur za pas a menšie sumy za jednoduchšie falšovanie. Zásah proti gangu bol výsledkom spolupráce s inými európskymi policajnými zbormi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies