Zatiaľ neodhalili príčinu infarktu Carrie Fisher

NETKY.SK • 10 Január 2017, 10:44 • 2 min
Zatiaľ neodhalili príčinu infarktu Carrie Fisher

LOS ANGELES - Úrad súdneho lekára v Los Angeles zatiaľ neodhalil príčinu masívneho infarktu, v dôsledku ktorého 27. decembra vo veku 60 rokov skonala americká herečka Carrie Fisher.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z úmrtného listu, ktorý sa podarilo získať bulvárnemu portálu TMZ. Ako informoval, odborníci vykonajú toxikologické testy, ktoré by mali určiť či mala umelkyňa, známa ako princezná Leia Organa vo filmovej ságe Star Wars, v tele nejaké lieky alebo drogy, ktoré by sa mohli podieľať na jej úmrtí.

 

Rodáčka z Beverly Hills utrpela infarkt zhruba 15 minút pred pristátím lietadla a s prvou pomocou posádke pomohol aj jeden z pasažierov. Ihneď po pristátí ju v kritickom stave previezli do jednej z miestnych nemocníc. Štyri dni po hospitalizácii skonala.

 

Portál okrem toho získal aj úmrtný list matky Fisher, americkej herečky Debbie Reynolds. Tá naposledy vydýchla vo veku 84 rokov deň po svojej dcére. Úmrtie herečky, ktorá sa preslávila vďaka muzikálu Spievanie v daždi (1952), podľa dokumentu spôsobilo krvácanie do mozgu. Podľa súdneho lekára bol podstatnou príčinou smrti vysoký krvný tlak. Rodáčku z texaského El Pasa a jej dcéru pochovali vo štvrtok 5. januára vedľa seba na cintoríne Forest Lawn Memorial Park v Hollywood Hills.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona