Zatiaľ ma tréner neoslovil, priznáva Terry pred EURO 2012

NETKY.SK • 11 Máj 2012, 10:36 • 2 min
Zatiaľ ma tréner neoslovil, priznáva Terry pred EURO 2012

Zatiaľ ma tréner neoslovil, priznáva Terry pred EURO 2012 - Futbal LONDÝN – Kapitán Chelsea, John Terry, prezradil, že nový tréner Anglicka, Roy Hodgson, ho ešte neoslovil ohľadne jeho možnej účasti na Euro 2012. Hodgson po uvedení do funkcie potvrdil, že

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Kapitán Chelsea, John Terry, prezradil, že nový tréner Anglicka, Roy Hodgson, ho ešte neoslovil ohľadne jeho možnej účasti na Euro 2012.

Hodgson po uvedení do funkcie potvrdil, že bude hovoriť s Terrym a Riom Ferdinandom predtým, ako urobí celkovú 23-člennú nomináciu na EURO 2012, ktoré začínajú už budúci mesiac, aby zistil, či by mohli hrať spolu.

Hodgson v uplynulých dňoch kontaktoval už Joe Harta, Wayna Rooneyho a kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda, čo poukazuje na možnosť, že práve Gerrard by sa mohol stať kapitánom výberu Anglicka na turnaji.
Terryho v júli čaká súd potom, čo bol obvinený z rasových urážok Ferdinandovho mladšieho brata, Antona, ale obvinenia popiera.

"Zatiaľ ma nikto neoslovil, ale v tejto chvíli sa sústredím na ligu a na Chelsea," povedal Terry.

"Dúfam, že pozvánku dostanem a budem v tíme, a to platí pre mnohých z nás. Vždy budem pripravený reprezentovať moju krajinu."

Okrem súdneho pojednávanie visí nad Terryho hlavou aj otázka o jeho aktuálnej forme potom, čo prežíval ťažké chvíle v utorkovom zápase na Anfield Roade proti Liverpoolu, v ktorom jeho tím prehral 1-4, keď ho liverpoolsky útočník Andy Carroll celých 90 minút dával do pozície štatistu.

Terry, ktorý vyzeral ako školáčik, keď najprv od Carrolla a následne aj od Suaréza dostal jasličky, si nepomohol ani s predčasným sklzom, ktorým uvoľnil Hendersonovi cestu, aby nikým neatakovaný vstrelil druhý gól Liverpoolu a taktiež nestíhal za Carrollom pri treťom góle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies