Zástupcovia SFZ odcestovali do Dubaja, podpíšu memorandum o spolupráci

NETKY.SK • 15 December 2015, 11:46 • 2 min
Zástupcovia SFZ odcestovali do Dubaja, podpíšu memorandum o spolupráci

BRATISLAVA – Prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik, generálny sekretár Jozef Kliment a manažér organizačného a medzinárodného oddelenia Dávid Vailing odcestovali na krátku návštevu Spojených arabských emirátov.

slovakia

left justify in out

Cieľom cesty, pripravenej aj v spolupráci s veľvyslancom SR v SAE Dušanom Horňákom, je podpis memoranda o spolupráci medzi SFZ a partnermi so SAE, ktorej obsahom by malo byť posilnenie vzájomných väzieb.

 

Pri viacerých stretnutiach preddiskutovaná spolupráca zahŕňa celú šírku futbalu: vzdelávanie trénerov, rozhodcov, rozvojový program pre mládež i ženský futbal, možnosť rozšírenia zápasových stykov, kempov pre všetky vekové kategórie, výmena skúseností v oblasti výstavby a riadenia športových zariadení, rovnako v oblasti športovej vedy a športovej medicíny, odborných znalostí o obchodných a mediálnych otázkach, aj výmenné programy pre technický personál, administratívnych a riadiacich pracovníkov.

 

"Úzko spolupracujeme s mnohými európskymi zväzmi, sme aktívnym členom UEFA, máme veľký záujem, aby sme kontakty rozšírili i na iné kontinenty. Že sme aj v tomto smere úspešní, svedčia naše väzby s egyptským či malajziským zväzom, logicky nás potešil záujem partnera zo SAE. Zhodli sme sa, že možnej širšej spolupráci prospeje osobné bilaterálne stretnutie, preto sme prijali pozvanie druhej strany na krátku návštevu," povedal pre web SFZ generálny sekretár Jozef Kliment.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies