Zástupcovia Santosu v Trnave, chýba už len povolenie CBF

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 17:14 • 2 min
Zástupcovia Santosu v Trnave, chýba už len povolenie CBF

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava by mali pri otvorení nového štadióna v "slovenskom Ríme" odohrať 22. augusta 2015 inauguračný zápas proti slávnemu brazílskemu klubu FC Santos.

slovakia

left justify in out

"Je to pravda. Zástupcovia Santosu, v ktorom kedysi hrával aj Pelé, dnes pricestovali na Slovensko. V piatok predpoludním sa máme stretnúť a dohodnúť detaily. Nejaké náležitosti už máme predrokované, chýba už len povolenie od brazílskej konfederácie CBF. Práve 22. 8. má totiž FC Santos odohrať zápas tamojšej súťaže. Všetci spoločne však veríme, že príde k preloženiu tohto ich plánovaného duelu a nič nebude brániť nášmu meraniu síl. Santos súhlasí so stretnutím proti Spartaku," uviedol vo štvrtok podvečer pre agentúru SITA PR manažér trnavského klubu Marek Ondrejka.

 

Podľa jeho slov na otvorení štadióna v Trnave nebudú chýbať ani legendy Ajaxu Amsterdam na čele s Johanom Cruyffom a ďalšími hviezdami z minulých rokov. Slávnostný rámec uvedenia športovo-obchodného komplexu City-Arena do prevádzky opuncuje súboj "starých pánov" Trnavy s tými z Ajaxu. "Na tejto skutočnosti by sa už nič nemalo meniť. Verím, že oba duely budú fantastickým zážitkom pre fanúšikov," dodal M. Ondrejka.
Trnavčania pred mesiacom zároveň informovali, že pôvodne zamýšľaný súboj medzi futbalistami A-tímu domáceho Spartaka a talianskym Laziom Rím sa napokon neuskutoční.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies