Zastrelili vyše štvormetrového krokodíla, ohrozujúceho deti

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 10:03 • 2 min
Zastrelili vyše štvormetrového krokodíla, ohrozujúceho deti

SYDNEY - Austrálske úrady nechali zastreliť obrovského, 4,5 metra dlhého krokodíla, ktorý ohrozoval deti. Zviera bolo také ťažké, že potrebovali bager, aby monštrum naložili do vozidla. Informovala dnes o tom tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Tommy Nichols, strážca pre národné parky a zvieratá vo voľnej prírode v severnej oblasti Austrálie (Northern Territory), dohliadal na chytenie, zastrelenie a odvoz krokodíla pri dedine Palumpa, ležiacej zhruba 240 kilometrov juhozápadne od Darwinu.

Nichols potvrdil, že mali správy o obrovskom krokodílovi, ktorý ohrozoval deti. Miestni obyvatelia uviedli, že krokodíl bol hrozbou zhruba dva roky. Niekedy zablokoval cestu na hrádzi a deti sa nemohli dostať zo školy.

Išlo už o druhého obrovského krokodíla, ktorého v tomto austrálskom regióne usmrtili. Pri meste Borroloola nedávno zabili harpúnou štvormetrového krokodíla, ktorý zaútočil na koňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies