Zastrelili mafiánskeho bossa Francoisa Abutbula

NETKY.SK • 1 August 2011, 08:30 • 2 min
Zastrelili mafiánskeho bossa Francoisa Abutbula

Zastrelili mafiánskeho bossa Francoisa Abutbula - Krimi Šéf izraelskej mafie sa dnes stal obeťou atentátu. Polícia oznámila, že Francoisa Abutbula zastrelili dvaja muži na motorke, keď tankoval benzín severne od mesta Netanja, uviedla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

img

Šéf izraelskej mafie sa dnes stal obeťou atentátu. Polícia oznámila, že Francoisa Abutbula zastrelili dvaja muži na motorke, keď tankoval benzín severne od mesta Netanja, uviedla agentúra AP.
      Abutbulovci sú jednou z najmocnejších rodín pôsobiacich v izraelskom organizovanom zločine. Abutbul riadil rodinný podnik spolu s bratom Asim, ktorý si odpykáva 13-ročný trest za vydieranie, podpaľačstvo, pranie peňazí a únosy. Pri útoku utrpel ľahké zranenia jeden Abutbulov ochrankár. Polícia nezadržala žiadnych podozrivých.
      Hlavu rodinného klanu, Felixa Abutbula, v roku 2002 zavraždili pred jeho pražským kasínom.
      V Izraeli došlo v ostatných rokoch k zintenzívneniu násilností spájaných s organizovaným zločinom. Nechýbali raketové útoky, výbuchy bômb a streľby na verejných priestranstvách.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies