Zastávky MHD oblepili reklamou Kotlebovej strany, DPB sa dištancuje

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 14:48 • 2 min
Zastávky MHD oblepili reklamou Kotlebovej strany, DPB sa dištancuje

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava (DPB) za uplynulé dni každodenne odstraňuje čiernu reklamu na zastávkach MHD, ktorá propaguje Ľudovú stranu Naše Slovensko.

slovakia

left justify in out

Nelegálne vylepovanie sa objavilo na zastávkach MHD v uplynulých dňoch. Zamestnanci odboru údržby zastávok tieto reklamy, ktoré nie sú legálne, pravidelne odstraňujú.

 

"Žiaľ, ihneď na druhý deň, najmä na zastávkach v Karlovej Vsi, sa plagáty spomínanej politickej strany objavujú na zastávkach opäť. Predvolebné plagáty boli dokonca umiestnené aj za plexisklom pri cestovných poriadkoch DPB a ihneď boli zamestnancami DPB odstránené," uvádza DPB na svojej internetovej stránke.

 

Táto situácia sa však počas uplynulých dní opakuje pravidelne a napriek okamžitému odstráneniu čiernej reklamy, od ktorej sa DPB dôrazne dištancuje, na ďalší deň pri kontrole zisťujú pracovníci polepené predvolebnými plagátmi tejto strany zastávky v Karlovej Vsi.

 

Nelegálne vylepené plagáty odstraňovali aj dnes. DPB predpokladá, že vylepovačom sa podarilo otvoriť vitrínu, kde čiernu reklamu umiestnili, následne ju opätovne zavreli, pričom zamestnanci DPB pri preskúmaní nezistili žiadne poškodenie. "DPB opätovne prehlasuje, že vyvíja maximálne úsilie, aby tento nelegálny výlep odstránil, zastávky každodenne kontroluje, plagáty strháva a dištancuje sa od akejkoľvek formy propagácie tejto politickej strany. Zároveň takýto nelegálny výlep považuje za závažný priestupok, preto v tejto súvislosti podnikne aj ďalšie kroky," dodáva dopravný podnik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies