Zásnuby sa zmenili na nočnú moru: Namiesto romantiky boj o život

NETKY.SK • 27 August 2016, 12:27 • 2 min
Zásnuby sa zmenili na nočnú moru: Namiesto romantiky boj o život

LANCASTER - Naplánovaná romantika sa zmenila na nočnú moru. Počas zásnub takmer uhoreli.

slovakia

left justify in out

53-ročný Robert Spencer chcel svoju priateľku Melyndiu Davis prekvapiť výletom na balóne a tam ju požiadať o ruku. To čo sa im však stalo nikto nečakal. Horkovzdušný balón vzlietol úspešne hore no po chvíli narazil do elektrického vedenia.

 

V balóne sa vtedy nachádzali traja ľudia, všetkých zasiahlo takmer 7 tisíc voltov. Utrpeli veľké zranenia, popáleniny a Melyndie sa na 4 minúty zastavilo srdce. Žena, ktorá nehodu videla a utekala obetiam na pomoc začala s jej oživovaním, kým neprišli záchranári. Práve vďaka rýchlemu oživovaniu Melyndia naďalej žije.

 

Všetci boli prevezení do nemocnice. Muž, ktorý balón ovládala a Robert Spencer po pár dňoch v dobrom stave nemocnicu opustili. Ale Robertova priateľka tam zostáva naďalej v kritickom stave. Na ich zásnuby asi nikdy nezabudnú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies