Zasnúbili ste sa? Prezradíme vám, čo by ste mali po zásnubách riešiť ako prvé

NETKY.SK • 20 Júl 2020, 11:00 • 2 min
Zasnúbili ste sa? Prezradíme vám, čo by ste mali po zásnubách riešiť ako prvé

Magický rok 2020 si mnohí snúbenci vybrali ako rok, kedy si povedia svoje „áno“. Žiaľ pandémia, ktorá zasiahla takmer všetky štáty sveta, zmenila plány viacerým snúbencom. Mnohé budúce nevesty boli vystresované a čakali, ako sa situácia vyvinie.

slovakia

left justify in out

Viaceré páry si myslia, že naplánovať svadbu za pár týždňov sa nedá, no nie je to celkom pravda. Dá sa naplánovať, len pravdepodobne nebude taký veľký výber fotografov, DJ-ov, kapiel, pretože väčšina z nich bude mať termíny rezervované. Čo by ste ale mali riešiť po zásnubách ako prvé?

 

Výber priestorov a rezervácia termínu

Svadobné prípravy prebiehajú v dostatočnom predstihu, aby sa všetko stihlo vybaviť, dohodnúť. Ak si chcete naplánovať svadbu a nestresovať pritom, mali by ste si zvoliť správnu postupnosť. Akonáhle vám partner nasadí na prst čarovný snubný prsteň, mali by ste si hľadať vhodné priestory, kde bude prebiehať svadobná hostina. Zároveň si vyberte aspoň približný termín, kedy by ste chceli, aby sa svadba konala. Ak už budete mať vybraté priestory, počítajte aj s možnosťou, že termín, ktorý ste si vybrali, už bude obsadení. Ak ale nie ste zaťažení na konkrétny termín, zmena termínu vám nebude vadiť, ak budete mať rezervované priestory, ktoré sa vám páčia.

 

Pri výbere priestorov zohľadňujte aj blízkosť kostola. Ak sa budete vydávať v meste, kde obaja žijete a priestory budú mimo tohto mesta, musíte počítať aj s odvozom hostí na miesto, kde sa bude konať svadobná hostina. Ak ale nechcete mať tieto starosti, radšej si vyberajte priestory, ktoré sú v meste/ v obci, kde sa budete brať a ktoré sú blízko kostola, či úradu.

 

Spraviť si prieskum medzi klenotníctvami a obrúčkami

Po rezervácii priestorov a termínu aj v kostole, či na úrade opadne z mnohých snúbencov stres. Práve výber priestorov a ich rezervácia býva najviac komplikovaná, pretože tie najlepšie priestory a  najlepšie termíny bývajú rýchlo obsadené, dokonca aj rok a viac vopred.

 

Ak už ale rezerváciu priestorov máte za sebou, spravte si prieskum medzi klenotníctvami a obrúčkami. V prvom rade je potrebné zladiť materiál (kov) so snubným prsteňom. Ak muž žene dá zásnubný prsteň trebárs z bieleho zlata, snúbenci by si mali vyberať obrúčky z bieleho zlata.

Mnohé ženy už vopred vedia, kde by si mohli objednať pekné svadobné obrúčky. Stačí si pozrieť ponuku a vybrať konkrétny model svadobných obrúčok. Dnes už nie je problém objednať si obrúčky dokonca aj cez internet.

 

Ak si chcete naplánovať dokonalú svadbu a nestresovať pri tom, vždy začínajte s výberom priestorov a ich rezerváciou na konkrétny dátum. Popri hľadaní priestorov si môžete spraviť prieskum medzi klenotníctvami a vybrať si konkrétny model svadobných obrúčok. Priamo na predajni, alebo telefonicky si zistite, kedy stačí objednávať obrúčky. Záležať to bude od výroby a konkrétnych úprav. Na predajni vám sami odporučia, kedy objednávať obrúčky. Príliš skoré objednávanie sa neodporúča, pretože by vám mohli prsty zhrubnúť, alebo by mohli byť ešte tenšie.

 

Medzi prvými vecami, čo by ste ihneď po zásnubách mali riešiť, je aj hľadanie fotografa a výber DJ-a, či kapely.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies