Zásielková spoločnosť UPS plánuje prijať 95-tisíc sezónnych pracovníkov

NETKY.SK • 16 September 2016, 10:46 • 2 min
Zásielková spoločnosť UPS plánuje prijať 95-tisíc sezónnych pracovníkov

NEW YORK - Americká zásielková spoločnosť UPS plánuje prijať pred kľúčovou nákupnou sezónou okolo 95.000 sezónnych pracovníkov. Cieľom je zvládnuť predvianočný nápor, keďže stále viac ľudí nakupuje darčeky prostredníctvom internetu. Informoval o tom portál RTTNews.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť oznámila, že pôjde najmä o pracovné pozície v oblasti manipulácie s balíkmi a pozície vodičov na rozvoz balíkov. Plánovaný počet sezónnych pracovníkov predstavuje v porovnaní s predchádzajúcou predvianočnou sezónou rast, keď v minulom roku prijala firma v kľúčovom období 93.000 sezónnych pracovníkov.

 

Za 2. kvartál tohto roka zaznamenala spoločnosť UPS rast zisku o vyše 3 % pri zhruba 4-% raste tržieb. Čistý zisk sa zvýšil medziročne o 3,2 % na 1,27 miliardy USD (1,13 miliardy eur). Celkový objem tržieb dosiahol 14,63 miliardy USD, čo oproti 2. štvrťroku predchádzajúceho roka znamená rast o 3,8 %.

 

(1 EUR = 1,1254 USD)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies