Zasahoval v tuneli Sitina pri nehode dvoch kamiónov a troch áut

NETKY.SK • 9 September 2010, 11:26 • 2 min
Zasahoval v tuneli Sitina pri nehode dvoch kamiónov a troch áut

Zasahoval v tuneli Sitina pri nehode dvoch kamiónov a troch áut - Slovensko Príslušníci Hasičského a záchranného útvaru (HaZÚ) hlavného mesta SR Bratislavy dnes o 8. 45 h zasahovali pri dopravnej nehode dvoch kamiónov a troch osobných motorových vozidiel

slovakia

left justify in out

img

Príslušníci Hasičského a záchranného útvaru (HaZÚ) hlavného mesta SR Bratislavy dnes o 8.45 h zasahovali pri dopravnej nehode dvoch kamiónov a troch osobných motorových vozidiel v diaľničnom tuneli Sitina v južnom portáli smerom do Petržalky.
      "Spolu boli nasadené štyri kusy techniky a sanitné vozidlo, celkovo 21 príslušníkov HaZÚ," informoval TASR Stanislav Bagin z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.
      Dodal, že v dôsledku dopravnej nehody sa jedna osoba ľahko zranila. "Doprava v južnom portáli tunela smerom do Petržalky bola uzavretá do 9.15 h a bol sprejazdnený jeden jazdný pruh s obmedzenou rýchlosťou 40 km/h," spresnil.
      Ako TASR informovala Petra Hrášková z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, v súčasnosti je už tunel Sitina prejazdný v oboch smeroch.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies