Zásah proti neapolskej mafii: Podozrivý sa zabil skokom z okna!

NETKY.SK • 22 Január 2014, 14:09 • 2 min
Zásah proti neapolskej mafii: Podozrivý sa zabil skokom z okna!

NEAPOL - Pri dnešnom zásahu proti neapolskej mafii sa skokom z okna vo svojom byte v Ríme zabil podozrivý podnikateľ z Kampánie, ktorého chceli policajti zatknúť.

slovakia

left justify in out

Na podnikateľa mala polícia zatykač pre podozrenie z nezákonných obchodov. Talianske protidrogové jednotky urobili v skorých ranných hodinách razie proti Camorre, pri ktorých mali zatykače na 90 osôb, uviedla tlačová agentúra DPA.

Polícia rozbehla v Kampánii, v regióne Lazio a v Toskánsku akciu proti členom a obchodným partnerom klanu Edoarda Continiho. Klan sa špecializuje na pranie špinavých peňazí a organizuje investovanie mafiánskych peňazí do podnikania.

Pri zásahu policajtov z Neapola, Rímu a Florencie úrady zhabali aj majetok v hodnote 250 miliónov eur. Akcie koordinovalo policajné protidrogové riaditeľstvo v Ríme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies