Zarastený Šebo si užíva život a nevie, či bude pokračovať v kariére

NETKY.SK • 11 December 2014, 13:53 • 2 min
Zarastený Šebo si užíva život a nevie, či bude pokračovať v kariére

BRATISLAVA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Filip Šebo nehral oficiálny súťažný zápas od 15. septembra 2012 a jeho kariéra je momentálne prerušená.

slovakia

left justify in out

Jej pokračovanie je zatiaľ otázne. Naposledy si Šebo obliekol dres Slovana Bratislava v stretnutí 9. kola vtedajšej Corgoň ligy v Zlatých Moravciach. Následne sa s ním vedenie "belasých" dohodlo na predčasnom ukončení spolupráce. Odvtedy je bez angažmánu, aj keď bol na skúške v SpVgg Greuther Fürth a spomínal sa záujem Slavie Praha, Vojvodiny Nový Sad, Pogoňu Štetín, Lechie Gdansk či Cracovie Krakov.

 

"Užívam si život. A či sa chystám hrať ešte futbal? Neviem. Uvidíme,“ uviedol s úsmevom pre denník SME FIlip Šebo. Futbalista, ktorý absolvoval 15 štartov za slovenskú reprezentáciu a strelil v nich 7 gólov, v doterajšej kariére vo svojej domovine pôsobil v Interi Bratislava, Artmedii Bratislava (Petržalka) a Slovane Bratislava. V zahraničí hral v Rakúsku (Austria Viedeň), Škótsku (Glasgow Rangers), Francúzsku (Valenciennes), v mládežníckom veku to skúšal aj v Nemecku (1. FC Kolín). V súťažných ročníkoch 2004/2005 a 2010/2011 sa stal kráľom strelcov v najvyššej slovenskej súťaži, v oboch prípadoch nastrieľal po 22 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies