Zápchy v Bratislave pokračujú aj v piatok: MHD mešká päť až desať minút

NETKY.SK • 16 Október 2015, 10:06 • 2 min
Zápchy v Bratislave pokračujú aj v piatok: MHD mešká päť až desať minút

BRATISLAVA - Pre opravy ciest v Bratislave aktuálne mešká mestská hromadná doprava (MHD) päť až desať minút. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB). Spoje MHD meškajú v centrálnej mestskej oblasti aj na výpadovkách. V meste sa tiež podľa DPB už stali dve dopravné nehody.

slovakia

left justify in out

"Situáciu neustále monitoruje dispečing DPB, ktorý má v teréne posilnené posádky," uviedla vedúca odboru marketingu a komunikácie DPB Zuzana Vachová.

 

DPB upozorňuje, že od 08.30 h sa začala asfaltovať cestná komunikácia na nábreží. "Takže je predpoklad vytvárania dopravných kolón, nepriepustnosti križovatiek, a teda meškania jednotlivých liniek MHD sa môžu zvýšiť," podotkla Vachová.

 

DPB zároveň upozorňuje cestujúcu verejnosť, že výrazné meškania MHD môžu vzniknúť najmä v poobedňajších hodinách vzhľadom na to, že mnohí vodiči zrejme budú cestovať na víkend mimo hlavného mesta.

 

So zhustenou premávkou a zdržaním rátajte (zdroj: Stellacentrum): 
- v Bratislave, na moste SNP a Pražskej, v smere do centra, 
- v Bratislave, na moste Lafranconi, v smere z Einsteinovej do Mlynskej doliny, 
- v Bratislave, na Prístavnom moste, v smere z Petržalky, 
- v Bratislave – Petržalke, na vjazde na Prístavný most, v smere z Dolnozemskej cesty a Einsteinovej

 

Vajanského nábrežie uzavreli až do pondelka

 

​Hlavné mesto opravuje vozovku na nábreží a cesta do Karlovej Vsi je preto v úseku od mosta po zjazd zo Staromestskej ulice neprejazdná. Opravy sa začali v stredu o 20.00 h a obmedzenia pre vodičov potrvajú až do pondelka (19.10.) rána. Z bratislavského Mosta SNP či zo Staromestskej ulice od stredy (14.10.) nemôžu vodiči odbočiť na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona