Zapata do konca sezóny na hosťovanie do AC Miláno

NETKY.SK • 9 August 2012, 12:15 • 2 min
Zapata do konca sezóny na hosťovanie do AC Miláno

Zapata do konca sezóny na hosťovanie do AC Miláno - Futbal Taliansky futbalový klub AC Miláno získal na ročné hosťovanie kolumbijského obrancu Cristiana Zapatu, ktorý by mal vystužiť zadné rady po odchodoch Alessandra Nestu a Thiaga Silvu. Dvadsaťpäťročný

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový klub AC Miláno získal na ročné hosťovanie kolumbijského obrancu Cristiana Zapatu, ktorý by mal vystužiť zadné rady po odchodoch Alessandra Nestu a Thiaga Silvu.
      Dvadsaťpäťročný zadák prišiel do Milána zo španielskeho Villarrealu, ten v uplynulom ročníku vypadol z najvyššej súťaže. Zapata predtým pôsobil šesť sezón v Udinese.
      AC predalo stopéra Silvu a útočníka Zlatana Ibrahimoviča do Paríža SG. Veterán Nesta opustil klub po dlhých desiatich sezónach a zamieril do zámoria, kde bude obliekať dres Montrealu Impact. Do Milána prišiel okrem Zapatu zatiaľ len taliansky stredopoliar Riccardo Montolivo z Fiorentiny.
      Informovala agentúra Reuters.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona