Zápasy Švédov sleduje viac ľudí ako v zlatom Štokholme

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:47 • 2 min
Zápasy Švédov sleduje viac ľudí ako v zlatom Štokholme

PRAHA - Na prvých troch zápasoch švédskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Prahe bolo v priemere viac divákov ako počas celého zlatého šampionátu 2013, ktorý tri korunky vyhrali.

slovakia

left justify in out

 Do O2 Areny si prišlo zatiaľ Švédov pozrieť 46 749 návštevníkov, čo je priemer 15 583 divákov na zápas. V hale Globen bolo pred dvoma rokmi na švédskych dueloch v priemere 11 966 fanúšikov. Pražská aréna má kapacitu vyše 17-tisíc miest, štokholmská 13 850.

 

"Ak chodí na zápasy veľa ľudí, atmosféra je oveľa lepšia a stretnutia zábavnejšie," uviedol obranca Švédska Oliver Ekman-Larsson. Severanov návštevnosť na turnaji prekvapila. "Nikdy by som nečakal, že na popoludňajší zápas s Lotyšskom príde v Prahe toľko ľudí," priznal útočník Filip Forsberg. Výhru Švédska 8:1 nad pobaltským výberom videlo v pondelok v Prahe 15 315 návštevníkov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies