Zápasník UFC Jon "Bones" Jones dostal miernejši trest

NETKY.SK • 5 Október 2015, 17:36 • 2 min
Zápasník UFC Jon "Bones" Jones dostal miernejši trest

ALBUQUERQUE - Jon Jones bývalý šampión poloťažkej váhy priznal vinu na nehode, ktorú spôsobil a potom z miesta činu utiekol. Po priznaní viny uzavreli dohodu, takže mu už nehrozí vezenie ale dostane "iba" podmienku. Jeho prípad riešili pred pár dňami na súde v Albuquerqe. Sudca Charles Brown mu po dohode udelil trest 18 mesiacov podmienečne s probačným dohľadom.

slovakia

left justify in out

Počas týchto 18 mesiacoch bude musieť vykonávať verejnoprospešné práce, a bude sa musieť venovať deťom. Potom ako ubehne podmienečný trest, jeho prípad bude znova pre jednaný, a ak sa bude správať slušne tak ho určite neodsúdia ani potom.

 

Jones v apríli tohto roku, prešiel na červenú a vbehol do auta ktoré šoférovala tehotná žena. Jones z miesta činu utiekol a 24 hodín sa potom  skrýval, no nakoniec sa vzdal. V jeho aute našli marihuánu a fajku.

 

Jonesov právnik na pojednávaní uviedol aj to, že zranená žena sa úplne zotavila bez akýchkoľvek následkov. Jones sa jej verejne ospravedlnil. Ospravedlnil sa potom aj súdu, policajtom aj fanúšikom.

 

"Som tu preto aby som za svoje činy niesol plnú zodpovednosť. Dúfam, že dostanem šancu aby som svoje chyby napravil"

 

Keby ho súd uzná vinným, mohol by dostať trest až tri roky na tvrdo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies