Zápasník Tim Kennedy končí kariéru

NETKY.SK • 24 Január 2017, 10:29 • 2 min
Zápasník Tim Kennedy končí kariéru

LOS ANGELES - Bol v hre tvrdých 15 rokov teraz sa rozhodol pre koniec svojej aktívnej kariéry. Hovoríme o Timovi Kennedyovi, ktorý sa po prehre s Kelvinom Gastelum rozhodol zavesiť rukavice na klinec.

slovakia

left justify in out

Po dlhom premýšľaní po poslednej prehre keď sedel v nemocnici sa rozhodol, že ukončí svoju kariéru. Nad týmto rozhodnutím už rozmýšľal dlhšie, všetky možnosti si prebral so svojou manželkou a svojím trénerom Gregom Jacksonom. Obidvaja ho v jeho rozhodnutí podporili.

 

Gastelum mu počas zápasu pripomínal seba keď bol mladší, v ten večer robil jednoducho všetko lepšie on. Kennedy sa snažil sústrediť, ale mohol robiť čo len chcel nevychádzalo mu to. Celý zápas sa cítil byť spomalený. Po vyhlásení výsledku nebol ani prekvapený vedel, že jeho výkon na víťazstvo určite nestačilo.

 

Poďakoval sa svojím trénerom ktorí mu stále pomáhali a usmerňovali ho. Boli to napríklad Chuck Liddel alebo Mike Winkeljohn. Poďakoval sa aj svojím súperom, že z neho spravili lepšieho zápasníka. Boli to Robbie Lawler, Michael Bisping, Jacare Souza alebo Rafael Natal. Nakoniec sa ospravedlnil manželke za to, že ju viackrát vystavoval obrovskému stresu, podľa neho ju jeho kariéra dosť potrápila.

 

Aj keď ukončil profesionálnu MMA kariéru nechce so zápasením úplne skončiť, čo je po 15 rokoch úplne pochopiteľné. Chcel by sa zúčastňovať grapplingových turnajov a zápasiť s legendami ako Fedor alebo Roger Gracie ktorého mimochodom na UFC 162 porazil.

 

Jeho profesionálne skóre je 18 víťazstiev a 6 prehier. Momentálne má 37 rokov a zápasiť začal v roku 2001. Do UFC sa prebojoval v roku 2013, predtým zápasil aj v už neexistujúcej organizácií Strikeforce. Titulový opasok sa mu nepodarilo získať ale jeho zápasy nikdy neboli nudné a patril k ozajstným športovým charakterom za čo si ho fanúšikovia budú určite ešte dlho pamätať a vážiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies