Zápasník Muradov reaguje na slová expartnerky Bagárovej

NETKY.SK • 27 December 2021, 16:54 • 2 min
Zápasník Muradov reaguje na slová expartnerky Bagárovej

Česká speváčka Monika Bagárová oznámila prostredníctvom sociálnej siete rozpad svojho vzťahu. Jej bývalý partner nevydržal a zaregoval.

slovakia

left justify in out

Po mediálnom prepieraní rozchodu Moniky Bagárovej s Makhmudom Muradovom začali ľudia viniť práve mladého zápasníka.  Muradov sa však necíti ako vinník rozchodu. „Ani som sa pôvodne vôbec nechcel vyjadrovať, ale pár vecí môžem uviesť na pravú mieru,“ povedal pre extra.cz Muradov, ktorý sa stal terčom hejtu.

 

 

„Nikoho som neopustil. Mne je to jedno, čo si o mne ľudia myslia, čo o mne píšu alebo hovoria. Mňa ich názor vôbec nezaujíma. Dôležité pre mňa je len to, že mám zdravú dcéru. Každý nech si myslí, čo chce. Ja viem pravdu. Nikoho som neopustil. Všetko sa stalo, ako sa stalo,“ povedal.

A dodal, že za koniec vzťahu vždy môžu dvaja. „Netvrdím, že som ideálny človek. Nie som anjel, ani Monika nie je. Ale som veľmi rád, že s ňou mám dcéru a že ju naozaj mám konkrétne s ňou. Osud to jednoducho zariadil tak, že teraz nie sme spolu. Rešpektujem to a vždy to rešpektovať budem,“ vysvetlil Muradov.

 

 

O Bagárovej sa vyjadroval pekne. „Kedykoľvek o nej počujem niečo zlé, zakaždým sa jej zastanem. Je to človek, ktorý v mojom živote niečo znamenal a bude v ňom dosť znamenať ďalej. Je to matka môjho dieťaťa.“

 

Prečítajte si: Ďalší šoubiznisový rozchod! Monika Bagárová oznámila koniec vzťahu




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies