Zápasník Muradov prezradil, či má naozaj milenku a utajené dieťa

NETKY.SK • 31 December 2021, 10:19 • 2 min
Zápasník Muradov prezradil, či má naozaj milenku a utajené dieťa

Monika Bagárová potvrdila na Prvý sviatok vianočný rozchod s partnerom a otcom jej dcérky Makhmudom Muradovom. Objavili sa rôzne špekulácie o zápasníkovej novej utajenej rodine. Aká je pravda?

slovakia

left justify in out

Príčinu rozchodu nešpecifikovali ani jeden z nich. Ľudia a bulvár tak dostali priestor na rôzne varianty.

Jedným z nich bolo, že Muradov má v Uzbekistane milenku a dieťa. „Každý vidí to, čo chce vidieť. Niekto mi ale píše výčitky a niekto sa dokonca vyhráža,“ povedal eXtra.cz Muradov. 

 

 

Muradov sa necíti ako vinník rozchodu. „Ani som sa pôvodne vôbec nechcel vyjadrovať, ale pár vecí môžem uviesť na pravú mieru,“ povedal. K dôvodom svojho dlhodobého pobytu v rodnej krajine pridal aj ochorenie svojho otca.

 


„Sú ľudia, ktorí ma riešia viac ako svoj vlastný život. Nech rieši radšej ten svoj, bude to lepšie. Nemusí sa zaujímať o cudzie vzťahy,“ dodal Muradov. 

 

Vyjadril, že mu je jedno, čo si myslia ostatní. „V Uzbekistane žiadnu milenku ani partnerku nemám, ani bábätko. Na nič také teraz nemám ani len pomyslenie a nie som ani ten typ, ktorý by sa takto zachoval,“ dodal Makhmud Muradov.

 

Súvisiaci článok: Zápasník Muradov reaguje na slová expartnerky Bagárovej



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona