Zápas Realu s AS Rím prerušili odporcovia izraelskej ofenzívy

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 09:59 • 2 min
Zápas Realu s AS Rím prerušili odporcovia izraelskej ofenzívy

DALLAS - Druhú prehru futbalistov Realu Madrid na predsezónnom turné v USA okorenil výstup fanúšikov, ktorí sa postarali o prerušenie utorkového stretnutia s AS Rím.

slovakia

left justify in out

Približne 20 prevažne mladých mužov vbehlo na trávnik dallaského Cotton Bowlu s palestínskou vlajkou. Hráči museli počkať, kým usporiadatelia obnovili poriadok. Jediný gól stretnutia strelil v 58. minúte kapitán Rimanov Francesco Totti. Real ako úradujúci víťaz Ligy majstrov neuspel v prvom vystúpení na podujatí International Champions Cup s Interom Miláno v rozstrele zo značky 11 m.

 

V Pásme Gazy už od 8. júla prebieha izraelská ofenzíva proti palestínskemu hnutiu Hamás. Počet obetí na palestínskej strane stúpol na 1245, väčšina mŕtvych sú civilisti. Na izraelskej strane hlásia 53 mŕtvych vojakov a troch civilistov. Celkový počet obetí konfliktu tak už prekročil číslo 1300. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies