Zápas Raya Vallecana a Realu Madrid odložený: Kvôli údajnej sabotáži!

NETKY.SK • 24 September 2012, 09:58 • 2 min
Zápas Raya Vallecana a Realu Madrid odložený: Kvôli údajnej sabotáži!

Zápas Raya Vallecana a Realu Madrid odložený Kvôli údajnej sabotáži! Futbal MADRID – Nedeľné mestské derby medzi Realom Madrid a Rayom Vallecanom bolo odložené kvôli mimoriadnym okolnostiam, keď zástupcovia domáceho klubu (Rayo Vallecano) vyhlásili, že os

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Nedeľné mestské derby medzi Realom Madrid a Rayom Vallecanom bolo odložené kvôli mimoriadnym okolnostiam, keď zástupcovia domáceho klubu (Rayo Vallecano) vyhlásili, že osvetlenie na štadióne bolo poškodené úmyselne a majú podozrenie zo spáchania sabotáže.

Zápas sa mal pôvodne začať o 21.30 miestneho času, avšak štadión bol zahalený šerom a fanúšikovia stále čakali pred uzamknutými bránami, keďže technici sa snažili opraviť poškodené osvetlenie.
Prezident klubu Raul Martin Presa potvrdil, že neznáme osoby prerezali káble na niektorých svetlách a keď bolo jasné, že to nedokážu včas opraviť, tak bolo rozhodnuté o odklade zápasu.
Následne Presa na improvizovanej tlačovej konferencii na trávniku oznámil, že rokujú so súperom o odohratí zápasu v pondelok.

"Bol tam obrovský počet čakajúcich fanúšikov a my ich prosíme o odpustenie, keďže sa jedná o okolnosti, ktoré sú mimo našu kontrolu," povedal. "Bohužiaľ kvôli vandalizmu dnes večer nebudeme mať možnosť vychutnať si tento zápas."

Futbalový riaditeľ Realu Madrid, Miguel Pardeza, povedal, že nechcú riskovať ďalšie zlyhanie osvetlenia a chcú hrať v pondelok o 17.00. S tým však nesúhlasil jeho náprotivok, keď Presa pre španielsku televíziu povedal, že je to „takmer nemožné“, nakoľko mnoho fanúšikov Vallecana je v tom čase ešte v práci a nemohli by prísť na zápas.
Zápas sa má odohrať dnes o 20.00 a Rayo Vallecano urobí všetko preto, aby svetlá fungovali ako majú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona