Zápas ohrozený: Luxemburskí futbalisti sa v Minsku otrávili špagetami

NETKY.SK • 7 September 2015, 18:01 • 2 min
Zápas ohrozený: Luxemburskí futbalisti sa v Minsku otrávili špagetami

MOSKVA - Utorňajší kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá Európy 2016 medzi Bieloruskom a Luxemburskom je ohrozený, pretože až 16 futbalistov luxemburského tímu sa otrávilo v Minsku jedlom. Informáciu priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu Luxemburskej futbalovej federácie Marca Diedericha mali hráči v pondelok veľké bolesti brucha a strávili hodiny na toaletách po tom, čo v nedeľu večer zjedli v tímovom hoteli v Minsku bolonské špagety. Problémy sa u futbalistov začali v pondelok nadránom a tímoví lekári mali veľa práce. Hráčov liečili medikamentmi, žiadny futbalista nemusel ísť do nemocnice. "Musíme si počkať ako sa situácia vyvinie, uvidíme, ako budú hráči trénovať a či toho budú vôbec schopní," povedal Diederich. Keďže problémy zasiahli 16 z 20 hráčov, je vedenie luxemburskej federácie v kontakte s UEFA a je možné, že sa duel C-skupiny v utorok neuskutoční.

 

V C-skupine hrajú aj slovenskí reprezentanti, ktorí sú po siedmich zápasoch na 2. mieste o skóre za Španielskom. Bielorusi sú so štyrmi bodmi na 4. mieste s minimálnou šancou na postup. Luxembursko sa v sobotu tešilo z prvého víťazstva v kvalifikácii, keď doma zdolalo Macedónsko 1:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies