Zápas Myjava - Zlaté Moravce odložili pre nespôsobilý terén

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 17:00 • 2 min
Zápas Myjava - Zlaté Moravce odložili pre nespôsobilý terén

MYJAVA - Na utorok plánovaný zápas 24. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2012/2013 Spartak Myjava - FC ViOn Zlaté Moravce s výkopom o 16.00 h sa neuskutočnil. Hlavný rozhodca duelu Július Straka uznal "podmočený" trávnik v Myjave za nespôsobilý na odohranie spomenutého stretnutia.

slovakia

left justify in out

"Regulárnosť hracej plochy posudzuje len rozhodca, ktorý uzná, či je stav ihriska spôsobilý alebo nie," uviedol riaditeľ Únie ligových klubov (ÚLK) pre Corgoň ligu Dušan Huňady. 

Zástupcovia obidvoch zainteresovaných tímov Myjavy a Zlatých Moraviec sa už aj dohodli na náhradnom termíne zápasu: hrať by sa malo v utorok 7. mája 2013. Tento dátum však musí ešte odohriť a odsúhlasiť Únia ligových klubov (ÚLK) ako riadiaci orgán dvoch najvyšších slovenských futbalových súťaží. "Určite sa týmto neodohraným stretnutím budeme zaoberať a oznámime aj náhradný termín," doplnil D. Huňady.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies