Zápas Muradova v UFC sa odkladá, dôvodom je zranenie

NETKY.SK • 28 Január 2022, 09:44 • 2 min
Zápas Muradova v UFC sa odkladá, dôvodom je zranenie

MMA zápasník Makhmud Muradov mal na konci februára opäť predviesť svoje umenie v prestížnej UFC, jeho zápas s Michailom Cirkunovom sa ale v pôvodnom termíne kvôli zraneniu neuskutoční.

slovakia

left justify in out

Lotyšský bojovník predstavoval pre Muradova veľkú výzvu, napokon však bude musieť rehabilitovať poranený prst na ruke.

 

„V pondelok som si vykĺbil prostredník a bohužiaľ musím odstúpiť do zápasu. To sa stáva, patrí to k tomu, je to taký šport. Najskôr mi dali sadru. Včera som bol ešte u jedného doktora, tam mi ju dali dole, ale musím chodiť denne na rehabilitáciu. Povedali, že zhruba o dva až tri týždne budem môcť ruku zovrieť v päsť,“ prezradil.

 

img

 

Muradov následne požiadal UFC o desať dní odkladu, aby zistil, či sa zranenie začne hojiť rýchlejšie. „Poďakovali, že som ich informoval, ale prezradili mi, že nemôžu takto riskovať. Poprosil som ich, aby zápas posunuli na marcový termín v Londýne. Odpovedali, že ak sa uzdravím, budeme riešiť, čo ďalej.“

 

img

 

Muradov si chcel v UFC vylepšiť bilanciu 3-1, ktorá obsahovala aj dva bonusy za výkon večera v celkovej hodnote 100 tisíc dolárov. Expartner speváčky Moniky Bagárovej však naposledy ťahal za kratší koniec v súboji s Američanom Geraldom Meerschaertom, ktorý ho ukončil v 2. kole na submisiu. „Všetky víťazstvá a prehry pochádzajú z Božej vôle. Nijaké výhovorky, súper bol lepší a dnes vyhral. Všetkým vám ďakujem za podporu, vrátime sa silnejší,“ vyjadril sa tesne po zápase.

 

 

Zápasník bude špeciálnym hosťom zajtrajšieho galavečera novovzniknutej postojárskej organizácie PML, ktorá sa uskutoční zajtra v Trenčíne a v hlavnom ťaháku uvidíme majsterku sveta a Európy v K-1 a thajskom boxe Moniku Chochlíkovú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies