Zápas medzi Estudiantes a Lanúsom zrušili kvôli smrti fanúšika

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 10:19 • 2 min
Zápas medzi Estudiantes a Lanúsom zrušili kvôli smrti fanúšika

BUENOS AIRES - Konflikty chuligánov s políciou pred pondelkovým duelom najvyššej argentínskej futbalovej súťaže medzi Estudiantes a Lanúsom si vyžiadali jednu obeť z radov fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Po prvom polčase domáci viedli 2:0, no správa o smrti priaznivca sa dostala k zástupcom mužstiev aj rozhodcom. Kluby sa následne rozhodli súboj predčasne ukončiť. "Polícia nás informovala, že zomrel jeden z priaznivcov hostí. Na základe toho sme sa rozhodli, že v zápase nebudeme pokračovať," referoval prezident Estudiantes Enrique Lombardi. V Argentíne predčasne ukončili už druhý zápas za ostatné tri dni. V sobotu si po bezgólovom prvom polčase rovnaké riešenie situácie vyžiadalo vyčíňanie priaznivcov tímu All Boys, ktorých klub hral na pôde Vélezu Sársfield. "Násilie nie je futbalovým produktom, je výsledkom sociálnych problémov," upozornil Mauricio Pellegrino, tréner Estudiantes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies