Zápas medzi AS Trenčín a FC Prešov bude až v nedeľu

NETKY.SK • 21 September 2016, 13:01 • 2 min
Zápas medzi AS Trenčín a FC Prešov bude až v nedeľu

BRATISLAVA - Zápas 11. kola futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 AS Trenčín – 1. FC Tatran Prešov sa bude hrať v nedeľu 2. októbra s úvodným výkopom o 17.30 h, teda o deň neskôr v porovnaní s pôvodným programom.

slovakia

left justify in out

Termínový posun vysvetlil výkonný riaditeľ Únie ligových klubov (ÚLK) Michal Mertinyák: "Sme veľmi blízko k uzavretiu dohody s tretím vysielateľom. V prípade, že dotiahneme do úspešného konca všetky zostávajúce detaily, bude táto televízna spoločnosť vysielať priame prenosy zo stretnutí Fortuna ligy v pravidelnom čase v nedeľu o 17.30 h. Prvým zápasom, ktorý divákom prinesie, by mal byť práve súboj úradujúceho majstra s nováčikom. Viac informácií o tejto novej spolupráci našej ligy s ďalším vysielateľom sa fanúšikovia dozvedia už v najbližších dňoch," cituje Mertinyáka oficiálna stránka súťaže.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona