Zápas hviezd KHL povedú Odiňš a Olenin

NETKY.SK • 25 December 2013, 15:52 • 2 min
Zápas hviezd KHL povedú Odiňš a Olenin

MOSKVA - KHL určila rozhodcov pre Zápas hviezd 2014.

slovakia

left justify in out

Zápas hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy povedú 11. januára 2014 v Bratislave ako hlavní rozhodcovia Eduard Odiňš a Konstantin Olenin. Ich nomináciu potvrdilo v stredu vedenie ruskej nadnárodnej súťaže. Na čiarach budú Odiňšovi a Oleninovi pomáhať Viktor Birin a Alexander Zacharenkov.

Odiňš rozhoduje v KHL už šiestu sezónu. V rokoch 2011 a 2013 získal ocenenie Zlatá píšťalka pre najlepšieho arbitra. Olenin vedie zápasy na najvyššej úrovni od sezóny 2007/2008 a tento rok sa predstavil aj vo finále svetového šampionátu v Štokholme. Kým jeho kolega bude mať v Zápase hviezd premiéru, Olenin už viedol vlaňajšiu exhibíciu v Čeľabinsku. 

Vedenie KHL na Štedrý deň doplnilo súpisky pre bratislavský súboj. Na základe nominácie by sa 11. januára mali v Slovnaft Arene predstaviť aj Slováci Milan Bartovič, Miroslav Šatan (obaja Slovan Bratislava) a Marcel Hossa (Dinamo Riga).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies