Zápas Barcelony proti Elche: 70.000 prázdnych sedadiel

NETKY.SK • 9 Január 2015, 18:42 • 2 min
Zápas Barcelony proti Elche: 70.000 prázdnych sedadiel

BARCELONA – Počas uplynulých niekoľko dní sa v katalánskom klube udialo mnoho a nie je žiadnym tajomstvom, že Barcelona je momentálne v kríze. Po včerajšom výkone by sa mohlo zdať, že na trávniku to tak nevyzeralo, ale mimo neho áno.

slovakia

left justify in out

V klube sa toho udialo mnoho. Odišli vysoko postavení členovia vedenia, či už nútene alebo dobrovoľne, tím nemôže počítať s novými posilami do roku 2016 a prišli nezhody medzi trénerom Luisom Enriquem a klubovou legendou Lionelom Messim. Od toho odvíjajúce sa špekulácie o jeho odchode z klubu sú len čerešničkou na torte.

Práve v takýchto chvíľach však klub potrebuje svojich fanúšikov najviac. Počas včerajšieho pohárového stretnutia to však vyzeralo žalostne. Hráči Barcelony odhrali zápas proti Elche iba pred 27.000 divákmi, keď viac ako 70.000 miest ostalo prázdnych.

Zverenci trénera Luisa Enriqueho zdolali svojho súpera presvedčivo 5-0 a takmer s istotou si zabezpečili postup už v prvom zápase. Škoda len, že miestami krásny futbal nevidelo priamo na štadióne viac ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona