Zápas Albánska z Izraelom preložili do Elbasane, v Škodre hrozil teroristický útok

NETKY.SK • 11 November 2016, 14:18 • 2 min
Zápas Albánska z Izraelom preložili do Elbasane, v Škodre hrozil teroristický útok

TIRANA - Albánska polícia podnikla rázne kroky, aby zamedzila ohrozeniu bezpečnosti počas sobotňajšieho futbalového duelu kvalifikácie MS 2018 medzi domácou reprezentáciou a Izraelom.

slovakia

left justify in out

Z bezpečnostných dôvodov sa zápas neuskutoční v severoalbánskom meste Škodra, neďaleko hraníc s Čiernou Horou, ale v Elbasane, ktorý sa nachádza 55 km južne od Tirany.

 

Bezpečnostné zložky údajne v Albánsku, Macedónsku a Kosove zatkli skupinu 15 osôb, ktorá plánovala počas stretnutia teroristický útok. Podľa piatkového stanoviska bude na poriadok dohliadať 2000 policajtov, čo je oveľa viac ako počas iných stretnutí.

 

Polícia zároveň obmedzí dopravu na hlavnej ceste medzi Tiranou Elbasanom a vodičov bude odkláňať na iné smery. Každý fanúšik sa pred vstupom na štadión podrobí prísnej bezpečnostnej kontrole.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies