Zanetti nepredpokladá Balotelliho návrat do Interu

NETKY.SK • 16 December 2014, 20:22 • 2 min
Zanetti nepredpokladá Balotelliho návrat do Interu

MILÁNO - Viceprezident Interu Miláno Javier Zanetti minimálne v januárovom prestupovom období nepredpokladá návrat útočníka Maria Balotelliho do tohto talianskeho futbalového klubu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Talian je od leta hráčom FC Liverpool, ale na Anfielde sa dosiaľ nedokázal etablovať. Inter Miláno má zálusk na posilu ofenzívnych radov, no Balotelli nie je prestupovým cieľom "nerazzurri".

 

"Vo vedení prediskutujeme naše potreby na prestupovom trhu. Návrat Balotelliho? Všetci vieme, že Mario je skvelý hráč, ale len nedávno zmenil pôsobisko," povedal Zanetti pre Sky Italia. Tréner Interu Roberto Mancini si uvedomuje slabiny svojho tímu. "Na niektorých postoch v útoku máme nedostatky. Vieme o tom, ale január nie je jednoduchý," citovala Manciniho Gazzetta dello Sport. 

 

Mario Balotelli bol hráčom Interu v rokoch 2007 - 2010, potom jeho kroky smerovali prvý raz na britské ostrovy, konkrétne do Manchesteru City. V roku 2013 sa vrátil do Milána, tentokrát však v drese miestneho AC. V lete tohto roku opäť zamieril do Veľkej Británie, v 15 tohtosezónnych vystúpeniach za FC Liverpool strelil dva góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies