FOTO a VIDEO Zamračený Ronaldo sa vrátil k tréningu len niekoľko hodín po zápase s Rakúskom

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:35 • 2 min
FOTO a VIDEO Zamračený Ronaldo sa vrátil k tréningu len niekoľko hodín po zápase s Rakúskom

PARÍŽ – Cristiano Ronaldo sa bude snažiť čo najskôr zabudnúť na frustrujúci zápas proti Rakúsku, v ktorom nepremenil penaltu a zahodil niekoľko sľubných šancí. Portugalsko len remizovalo s Rakúskom 0-0 a pred záverečným zápasom v skupine má na konte iba dva body.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Portugalčan sa vrátil k tréningu len niekoľko hodín po záverečnom hvizde rozhodcu v zápase proti Rakúsku. Trojnásobný Futbalista roka FIFA sa snažil čo najskôr zabudnúť na ten strašný večer, ktorý mu ešte nejakú chvíľu bude spôsobovať bezsenné noci.

Portugalsko bude musieť v záverečnom zápase skupiny F poraziť húževnaté Maďarsko, aby postúpili medzi najlepších 16 tímov.

 



Avšak Ronaldo ani jeho tímoví spoluhráči po ťažkom zápase s Rakúskom neoddychovali, ale už nasledujúce ráno spoločne zarezávali na tréningu. Vyzeralo to tak, že Ronaldo mal za sebou dlhú bezsennú noc, keď pôsobil unavene a niekoľkokrát si počas rozcvičky zívol.

 

Jedna vec je však istá, Ronaldo sa nikdy nevzdáva. Aj napriek frustrujúcemu zápasu, nepremenenej penalte a množstve šancí, si nepripúšťa neúspech. Práve táto tvrdá práca definuje najlepších hráčov sveta, ktorí sa po neúspechu dokážu vrátiť ešte silnejší ako predtým...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies