Zámorské výbery sa kompletizujú na MS, viaceré hviezdy odmietli

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 12:40 • 2 min
Zámorské výbery sa kompletizujú na MS, viaceré hviezdy odmietli

CALGARY/COLORADO SPRINGS - Zostavovatelia zámorských reprezentačných výberov pre májové majstrovstvá sveta v Prahe a Ostrave (1. - 17. mája) už usilovne pracujú na nomináciách, zatiaľ však nie sú oficiálne a vychádzajú len útržkovité informácie zo strany médií a sociálnych sietí.

slovakia

left justify in out

Kanadskú pozvánku na šampionát podľa viacerých zdrojov odmietli Jamie Benn z Dallasu, Ryan Johansen z Columbusu a Logan Couture zo San Jose. Účasť vraj potvrdil center Cody Eakin, ktorý nazbieral v drese Dallasu v tejto sezóne 40 bodov. Tím by mali podľa už skôr zverejnených informácií posilniť Taylor Hall a Jordan Eberle z Edmontonu, ak sa dolieči, pôjde aj ich klubový spoluhráč Ryan Nugent-Hopkins, do Prahy by mohli cestovať tiež Tyler Ennis z Buffala, Aaron Ekblad z Floridy, Tyler Seguin a Jason Spezza z Dallasu, Mike Smith z Arizony, Claude Giroux z Philadelphie i Matt Duchene z Colorada. Oficiálna nominácia Kanady, ktorá bude hrať v základnej A-skupine v Prahe, bude známa v najbližších dňoch.


Posledný súper Slovenska v B-skupine v Ostrave USA by mal do ČR pricestovať s vychádzajúcou hviezdičkou Jackom Eichelom, ktorý hrával doteraz za Bostonskú univerzitu a bude pravdepodobne dvojkou tohtoročného draftu. V tíme USA by mohol byť aj obranca Caroliny Justin Faulk a najtrestanejší hráč Edmontonu Matt Hendricks. K mužstvu sa nepripoja útočníci Nick Foligno, Brandon Dubinsky a obranca Jack Johnson z Columbusu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies