Zamkla manžela v dome a nútila ho k sexu

NETKY.SK • 21 November 2015, 17:21 • 2 min
Zamkla manžela v dome a nútila ho k sexu

SOUL - Chcela sex so svojím mužom, manžela preto zamkla v dome a dlhých 29 hodín ho nútila k pohlavnému styku. Stala sa prvou ženou v histórii krajiny, ktorá čelí obvineniu z manželského znásilnenia.

slovakia

left justify in out

Chcela sex za každú cenu. Keď došlo na rozhodovanie, ktorú časť svadobného sľubu Kórejčanka dodrží (či radšej v dobrom, alebo v zlom), zvolila temnú stranu. Aby dosiahla svoje, uzamkla Shim svojho manžela na 29 hodín v byte a nútila ho, aby sa s ňou pomiloval. Jedná sa o druhý zverejnený prípad manželského znásilnenia v krajine. Kórejku navyše čelí obvineniu ako vôbec prvá žena v histórii Južnej Kórey.

 

Podľa informácií DailyMail Kórejčanka čin spáchala s cieľom zabezpečiť vhodné dôkazy, ktoré by mohla použiť pri rozvodovom konaní.

 

Manželské znásilnenie bolo v Kórei uznané ako trestný čin po prvýkrát v roku 2013. Najvyšší súd vtedy dostal verdikt od nižších súdov, aby nechal uväzniť muža, ktorý svoju ženu nútil k sexu s pištoľou v ruke.  

 

Na začiatku tohto roka bola oslobodená prvá žena (45), ktorá bola obvinená z pokusu o znásilnenie. Tá zdrogovala svojho bývalého priateľa, zviazala ho a mlátila kladivom. Tvrdila však, že nemala v pláne ho znásilniť.  

 

Znásilňovanie v manželskom zväzku je veľmi citlivou témou. Napríklad v Afganistane sa menia zákony o partnerskom znásilňovaní ako počasie. Najviac kritizovaný zákon zverejnila vláda vo februári roku 2009. Znásilnenie síce oficiálne zakázala, umožnila ale mužom beztrestne prestať živiť manželky, ak sex odmietnu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies