Zamestnanec UPS začal strieľať v centrále firmy vo Virginii, incident si vyžiadal mŕtvych

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 08:50 • 2 min
Zamestnanec UPS začal strieľať v centrále firmy vo Virginii, incident si vyžiadal mŕtvych

SAN FRANCISCO - Štyroch zranených si vyžiadal dnes incident v San Franciscu, kde zamestnanec prepravnej a doručovacej služby UPS spustil paľbu vo firemnom areáli blízko centra tohto amerického veľkomesta.

slovakia

left justify in out

Hovorca spoločnosti UPS Steve Gaut pre agentúru AP uviedol, že pracovník začal strieľať pred tým, ako mali prítomní vodiči začať s doručovaním zásielok zákazníkom, pričom vyjadril predpoklad, že strelec obrátil zbraň aj proti sebe. Hovorca sanfranciskej Zuckerbergovej všeobecnej nemocnice Brent Andrew potvrdil prijatie zranených osôb, nedokázal však uviesť, koľko ich bolo.

 

Oba zdroje tiež zatiaľ nemohli poskytnúť informácie o stave zasiahnutých osôb. Streľba v sanfranciskej štvrti Potrero Hill, ktorá sa nachádza južne od mestského centra, vyvolala rozsiahly zásah polície. Tá incident potvrdila, spočiatku však nezverejnila nijaké podrobnosti. Ľudia v okolí miesta udalosti dostali varovanie, aby nevychádzali z budov.

 

Streľbu zo San Francisca hlásili v ten istý deň, ako v americkom štáte Virgínia ozbrojený muž zaútočil na republikánskych zákonodarcov pri bejzbalovom tréningu. Aktér incidentu vo virgínijskom meste Alexandria, ktorý po prestrelke s políciou podľahol zraneniam, postrelil okrem iných aj popredného kongresmana Steva Scaliseho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies